Thursday, December 31, 2009

Selamat Tahun Baru Masihi 2010

Selamat Tahun Baru Masihi 2010

  • 1. The Think Tanker would like to wish Selamat Tahun Baru Masihi 2010 to all Malaysian and the whole world. Let us pray for The Almighty Allah SWT for the better world in the future.
  • 2.The Think Tanker would like to apologize for every wrong behaviour and mistake I'd done before.
  • 3.The Think Tanker will be in Kuala Lumpur from 1st-3rd January 2010. For those who stay in hostel,gud luck ya!huhhuhu.

5 comments:

  1. tahun baru juga felo2 kk2 ump buat operasi sial diorg.... mereka membuat roadblock bagaikan mereka polis.. pada mlm taun bru ak telah ditahan semasa bawak moto... then diorg tgk stiker moto ad ke x... ak ad stiker ump... cme stiker kk2 xde...pas2 kne la saman.. mntng2 duit da msuk... sial tol mereka... asal bangang sgt staf2 kk2 nk wat stiker lain ye?... babi la... mntk kerjasama suffi suarakn pendapat... mansuhkan stiker kk2... ini menyusahkn pelajar... nk mntk stiker 2 kali.. ape cerr?... babi tol staf kk2...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih n saya ambil maklum
    saya akan lebih hargai aduan n pandangan n luahan hati sedara sekiranya:
    1.Saudara menggunakan perkataan yg lebih beradab tapi saya xkatakan minta sedara berlembut.Cth:babi digantikan dengan ayat kecewa atau sbgnya.
    2.Sedara n warga Kolej Kediaman 2 mesti mengemukakan asas yang lebih kuat.Sapa nama felo yang tahan.Apa caj kesalahan n daripada mana datang kuasa utk memberi kompaun.
    3.Mari kita berjiwa besar.Kereta saya sendiri tak upadate latest sticker UMP.saya hanya menunggu masa utk dikompaun.huhhh

    ReplyDelete
  3. Saya dah membuat permohonan sticker kenderaan melalui std. Saya dah buat bayaran untuk sticker kat bendahari. Malah,saya dah hantar kat Pejabat KK1 untuk pengesahan Pengetua KK1 pertengahan bulan Nov 09 tetapi sampai sekarang belum sain lagi. Alasan, Pengetua KK1 yang merupakan pensyarah Fakulti Elektrik jarang masuk office KK1. Sampai bile nak tunggu pengetua sain?

    ReplyDelete
  4. salam suffi,

    bonne anne' ( bak kata org montreal)
    semoga sihat dan dirahmati Allah selalu. baru2 ini sahaja ada kesempatan untuk berkunjung dan membaca opinion student leader kita yg satu ni



    P/s: rasanya 'i believe in justice' lebih tepat grammarnya daripada'i believe of justice?'

    ReplyDelete
  5. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

    ReplyDelete